Blog 1 -
 Auto Huren Dagprijs  thumbnail

Auto Huren Dagprijs

Published Jun 15, 22
7 min read

Een Auto Huren

Auto huren? Wanneer u een auto wilt huren in België, zijn wij op dat gebied een vooraanstaand bedrijf. Wij bieden premium modellen van de bekende autofabrikanten voor een lage prijs.  Wij hebben  jarenlange ervaring met huurauto's en bieden wij aantrekkelijke huurvoorwaarden. Daarnaast hechten wij waarde aan een uitstekende klantenservice. Het voordeel van een auto is dat u flexibel kunt reizen waar en wanneer u wilt. Auto's verhuren over heel Belgie en Nederland. Uiteraard horen daar luchthavens en grotere steden bij, zoals onder meer Brussel, Antwerpen en Gent. De locaties in Brussel zijn bijvoorbeeld het Brussel Zuidstation, het Hilton Hotel en Brussel Airport. Op al onze locaties zijn alle typen personenauto's te huur. U kunt het gemakkelijkst een auto boeken via onze website, maar indien nodig kunnen wij u ook telefonisch informatie verschaffen. Hier een auto huren betekent een ruime keuze in nieuwe auto's, een lage prijs, en de onovertroffen service van een ervaren bedrijf.

Ervaring in verhuur

Maak gebruik van onze ervaring en expertise in uw zoektocht naar de juiste huurauto. Een auto huren bij ons doet u bij heel wat locaties over de hele wereld. Ons uitgebreid wagenpark biedt oplossingen voor al uw vragen.  Gaat u verhuizen en zoekt u een verhuiswagen, een bestelwagen of een auto met veel kofferruimte? Gaat u op vakantie met het hele gezin en zoekt u een ruime gezinswagen? Een auto huren voor een citytrip of een roadtrip? Deze website biedt oplossingen op vier wielen voor al uw problemen en noden.

Flexibele autoverhuur in 15 filialen

Of u nu particulier bent of professional, bij Luxauto kunt u terecht voor autoverhuur op maat. Met 15 verhuurkantoren vindt u ons overal in België. Zo vertrekt u bij ons altijd vlotjes met uw huurauto, minibus, bestelwagen of vrachtwagen. U kiest bovendien uit een perfect onderhouden wagenpark van meer dan 1500 voertuigen. Daarom is autoverhuur bij ons ook zo flexibel. Huur uw voertuig van 1 dag tot 24 maand. Huur uw bestelwagen per uur. Breng uw voertuig binnen op een andere locatie dan vertrek. Reserveer online, telefonisch of in een kantoor in uw buurt.

Belangrijk: Oorlog en covid-19 maakt auto’s huren duurder in het buitenland, Nu we eindelijk terug mogen reizen, boeken héél veel mensen huurwagens. Hierdoor zijn de prijzen van auto’s . Daardoor kan het zijn dat je niet overal goedkope huurauto’s vindt zoals ik in het onderstaande artikel vermeld. auto huren cancun. Volgens experts is het dan ook want ter plekke boeken is op sommige bestemmingen nu al onmogelijk (bron: VRT nieuws)Om die reden raad ik aan om .

Met onderstaande bedrijven kun je altijd 48 uur voor aanvang (of korter) . Maak daar dus gebruik van! Ikzelf heb goede ervaringen met al deze vergelijkende websites en raad ze dan ook aan:– (all-in verzekerd, gratis annulering en uitstekende service)– (goedkoop, verschillende soorten verzekeringen, 24/7 support, gratis annulering)– (goedkoop, verschillende soorten verzekeringen mogelijk, reviews per locatie, gratis annulering)– (All-in verzekerde autohuur van bekende reisorganisatie Tui, gratis annulering)– (goedkope autohuur met goede service)Zoek je naar meer gedetailleerde tips om een auto te huren op jouw vakantiebestemming? Bekijk dan ook even dit overzicht.

Houd ook rekening met het feit dat wanneer je bijvoorbeeld naar Spanje of Portugal rijdt, je heel wat geld kwijt bent aan . Vaak kan je de reis ook niet in één keer maken en moet je onderweg ergens stoppen om te . Al deze kosten wegen op het einde van de rekening door, dus je kan best een maken van elke optie - auto huren geel.Waar vind ik de ideale huurauto? Het spreekt voor zich dat je veiliger af bent met een dan met een plaatselijke dealer waar je nog nooit van hebt gehoord. Het nadeel is dat deze bekende bedrijven vaak een stuk duurder zijn, maar dat heeft een reden. Als je het internet erop naleest, lees je heel wat van mensen met .

Voor een klein krasje (dat er zelfs niet was wanneer je de auto inleverde), vragen ze bijvoorbeeld plots 300 euro - auto huren voor een week. We gaan hier later verder op in, maar ik raad je aan voor een bekend en goed gewaardeerd autoverhuurbedrijf te kiezen, weliswaar iets meer te betalen, maar je kan dan wel met een gerust gemoed vertrekken op vakantie.

Dat kost je ongeveer 10 euro extra per dag, maar dan hoef je ook echt niets meer zelf te betalen. Wie zijn de bekendste, meest gewaardeerde en beste autoverhuurders? Allereerst moet ik je op het hart drukken dat het vaak . Je bent veel goedkoper af als je gebruikt zoals bijvoorbeeld Easy, Terra, Discover Cars en Tui Cars of en Sunny Cars om prijzen te vergelijken (auto huren mallorca).

Sommige autoverhuurders zijn namelijk goed op de ene plaats, maar minder kwalitatief elders. Ook interessant om te vermelden is hun . Voor een kleine meerprijs per dag ben je all-in verzekerd, heb je geen eigen risico meer, goede beoordelingen (7+), vol-vol tankregeling en een ongelimiteerd aantal kilometers. heeft dezelfde voordelen (gratis annuleren, goedkope autohuur, goede helpdesk, …) en werkt samen met zowel grote en kleine verhuurbedrijven.

Om helemaal zeker te zijn van een goede service en kwaliteit, raad ik uit eigen ervaring ook aan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Bij Sunny Cars zit namelijk een inbegrepen in de prijs. Deze all-in service betekent dat ook glas-, band- en bodemschade wordt vergoed, maar ook dat het eigen risico volledig wordt gedekt.

De reviews van deze autoverhuurder liegen er niet om: hier staat customer service hoog aanschreven! Ook biedt een all-in reisverzekering aan en is dus een aanrader! Hoe dan ook vind je hieronder een kort overzicht van de beste autoverhuurders. Belangrijk om weten is dat ze in alfabetische volgorde staan, ze zijn dus niet gerangschikt van meest naar minst gewaardeerd bedrijf. auto huren korte termijn.Wat begon met een wagenpark van amper tien huurauto’s, is sindsdien uitgegroeid tot een van de bekendste autoverhuurbedrijven ter wereld (auto huren lissabon luchthaven). Het bedrijf werd een tijdje terug overgenomen door Avis en heeft meer dan 3400 locaties in 128 landen. Zoals de naam doet vermoeden is dit geen Amerikaans bedrijf, maar een Frans.

Van alle autoverhuurbedrijven ter wereld, is Hertz allicht het bekendste. Met jaarlijkse inkomsten van meer dan 9,5 miljard dollar verdienen ze meer dan goed hun boterham, en dat is te danken aan hun (meestal) uitstekende service. Je vindt Hertz in 150 landen, verdeeld over Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, Afrika, Azië, Australië, de Caraïben, het Midden-Oosten en Nieuw-Zeeland.

Dit Duits bedrijf werd in 1912 opgericht door Martin Sixt en heeft sindsdien ongeveer 5000 locaties in 105 landen opgericht. Het is het grootste autoverhuurbedrijf in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Bolivië en Israël. Helaas heeft Sixt een kwalijke reputatie wat betreft het oplichten van klanten. Zij zijn een van die bedrijven die zich schuldig maken aan het presenteren van zogenaamde ‘nonsensrekeningen’ waarbij je wordt aangerekend voor schade die je niet hebt berokkend.

Ten slotte moet je weten dat de van deze bedrijven ontzettend kan ! Kijk dus goed de na van het autoverhuurbedrijf op je vakantiebestemming zelf! Zoals ik eerder al vermeldde zijn deze lokale reviews één van de absolute voordelen van een auto huren bij Easy, Terra (bestelwagen huren). Online een auto huren versus ter plekke regelen, Is het voordeliger om al op je huurauto te boeken of is het goedkoper om last minute bij je aankomst je huurauto te boeken? Meestal is die eerste de en daarnaast ben je dan ook zeker dat het door jou gewenste model beschikbaar is - auto huren perugia airport.

Maak sowieso gebruik van (betrouwbare) zoals Easy, Terra en Discover Cars. Ook het gerenommeerde Sunny Cars (all-inclusive autohuur inbegrepen) is een uitstekende (en mijn persoonlijke favoriete) optie - auto huren voor 1 maand. Als alternatief voor deze volledig verzekerde wagens raad ik ook altijd Tui Cars aan. Welke verzekering heb ik nodig bij het huren van een auto? Wanneer je dan eindelijk het juiste huurautobedrijf hebt gevonden, word je andermaal voor een moeilijke keuze gesteld: welke verzekering moet ik nemen? Mijn persoonlijke aanbeveling is , omdat hierin all-in verzekering zit inbegrepen in de prijs.

Uiteraard zijn er ook nog andere betrouwbare autoverhuurbedrijven. Hoe dan ook is het . Aan het loket van het autoverhuurbedrijf zal men je vaak proberen te overtuigen om toch nog die extra verzekering te nemen, die je eigenlijk niet nodig hebt.‘Is verzekering echt nodig bij een huurauto?’ is allicht een van de meest voorkomende vragen.

California) ben je om een autoverzekering te hebben. Kijk dit dus zelf goed na vooraleer je een auto boekt. Je kan ook uiteraard nemen en dan wanneer je een ongeval hebt gehad. Als je niet in fout bent, ligt dit meestal rond de 1,250 euro. Uiteraard ben je veel meer geld kwijt wanneer je het ongeval zelf veroorzaakt (bestelwagen huren).

In Sicilië is het bijvoorbeeld heel hectisch en is een ongeval (of kras op de wagen) heel snel gebeurd, op Hawaï is het verkeer veel rustiger en heb je niet per se verzekering nodig. Als je een huurauto boekt via een kan je ook altijd via hen een afsluiten, of je kan dit ook doen bij .

Alamo een auto boeken en nog eens afzonderlijk via een ander bedrijf je autoverzekering boeken (borent auto huren). Als je dit doet, moet je uiteraard goed dat de autoverhuurder zelf je niet nog eens een verzekering aansmeert en dat je dus Als je bij zoekrobots zoals Easy, Terra of Discover Cars een huurauto boekt en daar een extra verzekering afsluit, ben je meteen zeker dat de verzekering goed zit.

Let op: band- en bodemschade niet altijd inbegrepen, Bij de meeste autoverhuurbedrijven (ook bij bvb. Easy, Terra en Discover Cars) kan je meestal kiezen uit verschillende soorten verzekeringen. Let er altijd op dat bij de goedkopere verzekeringen (meestal) geen band- en bodemschade wordt terugbetaald. Schade aan deze onderdelen kan snel oplopen, dus let goed op als je op slechte wegen gaat rijden! Bij Sunny Cars en Tui Cars is schade aan banden of bodem wel inbegrepen (goedkoopste auto huren).

Tijdens mijn rondreis door Nieuw-Zeeland, boekte ik een all-in huurauto want tijdens een periode van dertig dagen kan er natuurlijk wel het één en ander misgaan… Door een steen op de weg werd de onderkant van mijn auto opengereten en kreeg ik een stevig kostenplaatje voorgeschoteld: NZ$ 1068,50 oftewel 635 euro. auto huren zonder creditcard alicante.Gelukkig maar! Is een eigen risico verzekering bij autohuur altijd nodig? Als je niet meteen de duurste verzekering neemt bij een auto, dan zit er vaak ook een ‘eigen risico’ aan vast. Dit betekent dat je bij ieder ongeval of schrammetje -ongeacht de schade- altijd zelf een bepaald bedrag moet neertellen.

Huur verstandig met deze tips

Wil je een auto gaan huren op je vakantiebestemming om zo meer vrijheid te hebben en meer van de omgeving en bezienswaardigheden te zien? Waarop dien je te letten bij het huren van een auto op reis?  Hier lees je tips die je helpen bij het huren van een auto op vakantie. In dit artikel geven we antwoord op meeste voorkomende vragen en zaken waar je zeker moet op letten om de juiste wagen te huren tegen de laagste prijs. Lokaal een auto huren in het buitenland is vaak goedkoper, maar de taal kan een barrière vormen voor het maken van goede afspraken. Het allerbelangrijkste is dat je de tijd neemt bij het uitzoeken van een verhuurder. Het voordeel van grote internationale autoverhuurders is dat je de auto vooraf in Nederland kunt boeken via een Nederlandse website. Zo heb je alle tijd om de voorwaarden rustig en zorgvuldig door te lezen in je eigen taal.

Kies een auto die ruim genoeg is

Kies voor een auto die ruim genoeg en ga niet uit van een gratis upgrade ter plaatse. Want als je met vier personen en vijf flinke koffers ter plekke een formulier voor een kleine auto op de balie legt, dan is het kassa voor de verhuurder. Je bent dan een makkelijk prooi en betaalt de hoofdprijs voor je upgrade. Een budget auto is fijn, maar niet altijd even zuinig als je bijvoorbeeld door de bergen rijdt. Een sterkere motor weet beter raad met meer passagiers en bagage: de motor van de auto hoeft dan namelijk niet constant tot het uiterste gedreven te worden, wat resulteert tot zuiniger rijden.

Verzekering en 24/24 pechbijstand

Wil je goedkoop een auto huren? Dan zijn er een heel aantal dingen om rekening mee te houden. Of je nu een auto wil huren in Nederland, Spanje of Amerika, er zijn een paar tips die je altijd kan gebruiken. Het huren van een auto is zo geregeld maar de keuze uit verschillende auto’s en aanbieders is enorm. Soms lijkt een bepaalde huurauto heel goedkoop maar als je iets beter naar de voorwaarden kijkt, blijken er toch wat addertjes onder het gras te zitten. Om je te helpen zo goedkoop mogelijk een auto te huren, hebben we hier 6 handige tips voor je op een rijtje gezet. Met Luxauto gaat u veilig de weg op. Een vlotte verhuiswagen huren, een handig minibusje voor op vakantie of een degelijk bedrijfsvoertuig? We helpen u de beste keuze maken bij autoverhuur. Als klant van Luxauto geniet u bovendien van 24u/24u Europese bijstand bij pech met uw huurwagen.  Daarnaast zijn al onze wagens verzekerd. Hoe gaat autoverhuur bij Luxauto concreet in zijn werk? Lees onze huurgids.

Latest Posts

Kinesist Tape

Published Jun 17, 24
6 min read

Thaise Massage Vilvoorde

Published Jun 16, 24
4 min read

Wat Is Een Thaise Massage

Published Jun 15, 24
2 min read