Blog 1 -
 Badmode Eres  thumbnail

Badmode Eres

Published Dec 12, 22
6 min read

Sengers Badmode

Sorry, maar evengoed en desalniettemin, de onverbiddelijke studioklok beweegt zich richting zes uur en dus…. Ja, ja, rustig aan meneer Plafond, dat kan ik ook niet helpen. Ja, hoe dan ook, vanavond is de Vpro ook weer in deze lucht. Van zeven tot middernacht met John Peel, enne… Frontline, enne, Backline…de Headline.

een luisteraarsvraag Emile en er volgt een gesprek met hemover wie hij is en het begrip kloteplaat. De grote Hoop (zie boekje ‘De grote Hoop’: Rff, Reeks, Bezige Bij, deel 4)62 14. 40 Tip van Jan Vos: Ruim uw auto eens op.(niet tijdens de rit) (pag. 75)71 Hoe alle poeder uit een zakje te krijgen (Jan is verkouden): ook een beetje water in het zakje doen.

74 Sporttip - Doe gedeukte pingpongballen in kokend water. (p. 15) “We buigen ons thans tot de gedeukte pingpongbal an sich”75 Gebruik joe wegwerpaansteker waarvan het gas op is om te vonken bij joe nieuwe aansteker, zodat joe uiteindelijk een vuursteentje overhoudt. (p (bol.com badmode). 86). 76 Centraal stofzuigersysteem om zelf te maken.

77 Tip om soep te vermeerderen middels afschraapseltjes uit aangekoekte pannen en andere etensresten.(p. 95)80 Wikkel een fles wijn in nat wc-papier en zet hem op de tocht: Na enige tijd beschik je weer over een koele dronk. bol.com badmode. 81 Hoe boort men een gat in de muur.(p. 118)82 een lied door Jan Vos: ‘Oh, oh, oh, wat een karwei’.

13)83 Zorg dat joe op reis altijd wat eieren bij joe hebt. Die kunt u bakken op uwen hete motorkap (p. 72)87 Gooi niets meer weg, doch bewaar alles, vanwege het principe van de schaarste. (p. 87)88 Wacht niet tot de zool van uw schoen versleten is, maar plak direct onder de nieuwe schoen een plakzool.(p.

Badmode Alkmaar

108 breid het verkeerslicht uit met meerdere kleuren: meer bedenktijd of men al dan niet zal doorrijden en een feestelijk gezicht! “van rood naar oranjerood naar oranjegeel, gelig groen, groen naar diepgroen, dan blauwgroen, blauwig groen, blauw, paarsblauw, indigo en rood en dan weer teruggolven.”109 Bespaar water door op de wc niet elke keer door te spoelen.

Het principe hiervan berust op het erger-maken-dan-het-is-beginsel. 111 Gebruik de restjes van joe zeeptablet in een zeepklopper voor de afwas112 Tip van Jan Vos: Een recept uit het boekje van Merel Vos: kerstpannekoeken met stroop. Ga naar de winkel, koop een pak pannenkoekenmix en volg de aanwijzingen op. Lekker! Ojee, de stroop vergeten te kopen, maar nu geen tijd meer (bol.com badmode).

116 een recept van Merel Vos voor hartige pannenkoekjes, helaas niet schriftelijk te verkrijgen. 117 Tip van Jan Vos voor uw administratie. Maak weekmozaïeken van al uw bonnetjes op A4-papier. Kopieer deze, en donder de originele bonnetjes in schoenendozen om een scheidingswandje te bouwen. En wist joe dat joe een velletje papier niet meer dan zeven keer kunt opvouwen? Geloof joe het niet? Probeert het maar eens.Een aardige methode om de leeftijd van zo’n kind vast te stellen: vraag het kind een arm over het hoofd te leggen. Een kind vanaf het zesde levensjaar kan maar net bij het tegenoverliggende oor, daarvóór niet. bol.com badmode. (p. 64)121 Het douchegordijn. Douchestangen donderen altijd naar beneden. Bevestig daarom een douchedraad (waslijn) ipv een stang.

133 sinaasappels makkelijk pellen: snij de vrucht met een scherp mes als het ware resoluut in vier kwarten. Breng de parten stuk voor stuk in horizontale positie naar de mond met het vruchtvleesgedeelte naar joe gezicht toe. Even stevig de tanden op elkaar. 135 boekplanken niet vastschroeven, maar als ze zijn doorgezakt omkeren - bol.com badmode.

Badmode Curvy

Joe kiest een vaste dag in het jaar; daarop scheer joe joe hoofd helemaal kaal. Dat is eigenlijk alles. De voordelen: A. Nooit meer naar de kapper. B. Op kiekjes en dergelijke kun joe de datum aan joe eigen kop aflezen. 138 Hoe om te gaan met moderne elektronische apparatuur in het huishouden.(p. 42)139 Als de titel van mijn rubriek ergens op zijn plaats is, dan is het vandaag wel - bol.com badmode. Het betreft faeces. Bekleed eerst de binnenzijde van de pot met een laagje wc-papier, en joe laat geen spoor achter. (p. 81)140 Schoenzolen zijn helemaal niet nodig, terug naar de natuur. Ruk direct bij de aankoop van uw nieuwe schoenen de zolen er vanaf, dat scheelt dus steeds weer verzolen.

Word lid - B. Koop wat boeken, kun joe altijd gebruiken als cadeautje - C. Zeg op. Maar breng eerst een ander lid aan, zodat joe gratis cadeaus krijgt. Dat nieuwe lid kan dan weer hetzelfde gaan doen. (p. 18)165 Over Sinterklaas- en Kerstcadeaus. “Zorg eens voor een echte verrassing: Geef niks, helemaal niks, krijg alleen maar van alles.

170 Over winkelvrees. Je gaat naar een winkel met een idee en op het moment supreme slaat de winkelvrees toe. Jan weet niet hoe hij het onder woorden moet brengen en speelt het dus maar - zwarte bikini. Tot een echte tip komt het niet omdat hij geheel over zijn toeren raakt. Mischien volgende week.(p (bol.com badmode).

33 “rijmen is mijn lust en mijn leven, ik zal even een voorbeeld geven” Henk Pal. 35 “er zijn in Amsterdam een paar 1000 mensen met theater bezig, die maken voorstellingen, ze gaan naar elkaar kijken en verder komt er niemand meer aan te pas, soms een verdwaalde. Die mensen houden elkaar bezig en gaan na afloop zitten mopperen in cafe’s of ze slaan elkaar op de schouders”. bol.com badmode.

Badmode ProtheseHofland/ James Reston84 Plafond had willen vertellen over lantarenvissen, maar is zijn aantekeningen kwijtgeraakt. Verder een uitspraak van Paul van Vliet: “Een beetje pep, een beetje pijn, zijn dat niet de voorwaarden om tot iets goeds te kunnen komen? Studiowerk zoals vandaag betekent een heleboel pijn en moeite (bol.com badmode). Pijn in mijn rug, het zweet in mijn handen en geen honger”117 : “Ik zie popmuziek als een reactie op de maatschappij en daarom denk ik dat popmuziek er altijd zal zijn.” en : “Hartstikke enig omdat ik het doe.”118 Professor over de toekomst van de politiek: men moet altijd de moed erin houden.

00 deel 3 van De Natuurkunde van ‘t Vrije Veld. 51 over Jaap Knasterhuis, en over het nieuwste boek van John Irving: The Cider House Rules54 . Niet over het Pablo Ruiz Picasso museum, maar over een bandje wat hij laat horen waarop Jan Hanlo een compositie/gedicht en zijn verhaal over twee toetertjes voordraagt.

Schippers en zijn boekje ‘De berg en de steenfabriek’113 nu wel aan de telefoon over zijn boekje ‘De berg en de steenfabriek’119 , directeur van uitgeverij de Arbeiderspers124 over de presentatie van diens dichtbundel in de Brakke Grond en Roland Topor126 Reve heeft ooit een plaatje gemaakt: Ik Bak Ze Bruiner. bol.com badmode.

138 , wethouder Grondzaken, verkeer en milieu Maastricht over de geplande winkeltjes op de Servaas-brug (zaal). Waar is toch het Franse Chanson gebleven(56 dichter en vertaler van Franse chansons over Franse chansons op de radio57 , Le conseigle culturelle de l’ámbassade de France, in het Frans, over het Franse chanson. Online bikini.

a radioprogramma Borat, zijn column in de Volkskrant en de hitparade. 109 eindredacteur van de Volkskrant over koppen maken. 110 de heer van de Rijksvoorlichtingsdienst over het Wilhelmus113 van het COC, dat veertig jaar bestaat (bol.com badmode). 115 van krant ‘de Morgen’, commandant over parachutisten en presentatrice over haar vertrek bij de Vara.

Latest Posts

Kinesist Tape

Published Jun 17, 24
6 min read

Thaise Massage Vilvoorde

Published Jun 16, 24
4 min read

Wat Is Een Thaise Massage

Published Jun 15, 24
2 min read