Blog 1 -
 Film Streaming Taxi 5  thumbnail

Film Streaming Taxi 5

Published Jun 17, 23
7 min read

Taxi Bilzen

Alle chauffeurs waren perfect op tijd en zeer vriendelijk en behulpzaam. De Hummer limo rit was een grote verrassing voor iedereen van ons gezelschap. Het vervoer van Pargue naar Harrachov en vice versa in de 20-persoons minibus was ook perfect met een vriendelijke en zeer ervaren chauffeur. Weer precies op tijd.Al met al een geweldige service. Eugene Foster geplaatst op 18/2/2013 We willen u bedanken voor de uitstekende service. We bevelen andere mensen uw bedrijf aan. Nogmaals bedankt. Dick van de Scheur geplaatst op 12/2/2013 Ik wil gewoon mijn dankbaarheid en dank uitspreken voor uw geweldige service op 02 januari 2013.

Onze chauffeur kwam op tijd en hielp met onze tassen. We waren 3 weken weg geweest dus onze koffers waren zwaar. Dit werd zeer op prijs gesteld. Taxi Antwerpen Charleroi. De rit naar het vliegveld Vaclav Havel, hoewel het 6:15 uur was, was erg aangenaam en onze chauffeur Lazarek was erg aardig en uiterst beleefd.

De beste transferdienst in de Tsjechische Republiek - brussels airport taxi. J. Hanson geplaatst op 12/1/2013 Hallo, alleen maar om veel dank te zeggen voor de geweldige service. We zijn net terug van ons 4-daags bezoek - en uw service heeft echt bijgedragen aan het plezier van ons verblijf. In het bijzonder willen we Ross complimenteren met de wandeltocht afgelopen vrijdag 5 januari - hij was absoluut geweldig - we hebben het nog steeds over de prachtige tocht en alle informatie die hij ons gaf.

Nogmaals bedankt - tot ziens op onze volgende reis - volgend jaar januari, of misschien eerder!!! margare geplaatst op 8/1/2013 Ik wil u bedanken voor de uitstekende klantenservice die we van uw bedrijf hebben ontvangen. Als we weer naar Praag gaan, zullen we zeker weer van uw bedrijf gebruik maken.

Aalst TaxiDank u voor een uitstekende service. De chauffeur wachtte ons op bij aankomst op het vliegveld en bracht ons naar ons hotel en wees ons onderweg op interessante plekken. De kaart en het gidsje die u bijleverde waren uitstekend en gaven zeer eenvoudige maar waardevolle informatie over Praag. Beter dan degene die we voor de reis kochten.

G Gaskin geplaatst op 9/12/2012 Een groep van vier van ons bezocht Praag en maakte gebruik van uw bedrijf voor de transfers van en naar het Hotel Metamorphis (brunch tour et taxi). (Van de luchthaven woensdag 5 december en terug naar de luchthaven vrijdag 7 december) We waren erg onder de indruk van uw service.

We zullen niet aarzelen om uw bedrijf weer te gebruiken en zouden u graag aanbevelen aan iedereen die Praag bezoekt. Hartelijk dank, Pam en Charles Thomas posted on 8/12/2012 Geachte heren, Deze e-mail is alleen om u te laten weten dat we uw diensten zeer op prijs stelden tijdens ons recente bezoek aan Praag - taxi luchthaven zaventem.

We hebben erg genoten van onze eerste reis naar Praag, we zullen zeker terugkomen en we zullen zeker weer gebruik maken van uw diensten. Met vriendelijke groet, Robert Antrobus Gepost op 5/12/2012 Ik wilde u laten weten hoe blij mijn vrouw en ik waren met de uitstekende service die uw bedrijf verleende tijdens ons recente bezoek aan Praag.

Hartelijk dank. Stewart Walker geplaatst op 5/12/2012 Bedankt voor de uitstekende service tijdens mijn recente reis naar Praag, ik zal het zeker aanbevelen aan vrienden die naar Praag reizen (antwerp taxi app). gepost op 4/12/2012 Ik wil je hartelijk bedanken voor je diensten tijdens het weekend. De chauffeurs waren zo aardig en de timing was perfect! Dank je.

Taxi App BelgiumEen speciaal woord van dank aan de heer Michal Brzak die ons van het vliegveld naar het hotel bracht en vice versa. Heel schattig. Nogmaals bedankt. Eriona Turku geplaatst op 14/11/2012 Hallo. Wij willen u bedanken voor de geweldige service die u ons heeft gegeven. Dank u wel (taxi heraklion airport). Groeten, Johan en Ann geplaatst op 8/11/2012 Ik wilde je alleen laten weten dat ik erg blij was met je diensten ....Monica, die de rondleiding door Praag doet, is GEWELDIG. ze is informatief, grappig, behulpzaam en in het algemeen een plezier als gids. Nogmaals bedankt voor uw diensten en als u de hartelijke groeten kunt doen aan Monica Nancy Novik Jerusalem posted on 5/11/2012 Meneer, ik ben net terug uit Praag na een vakantie van 4 dagen.

Ik schrijf u om u te bedanken voor uw uitstekende service. De chauffeur die mij en mijn vrouw vanochtend ophaalde was een uitstekende reclame voor uw bedrijf - taxi reserveren. Hij was zeer professioneel en we konden een goed gesprek voeren over verschillende onderwerpen. Ik zou niet aarzelen om uw bedrijf opnieuw te gebruiken en/of aan te bevelen.

Hoogachtend, gepost op 1/11/2012 Gewoon een snelle e-mail om dank u wel zeggen voor de uitstekende service die we de afgelopen week hebben ontvangen. Mijn moeder was erg nerveus over het boeken van een auto service van Passau naar Praag, maar John was precies op tijd, was hoffelijk en beleefd, en zijn auto was schoon en ruim.

Onze rit naar het vliegveld op maandagochtend vroeg verliep vlekkeloos. taxi social mons. Onze chauffeur stond ons op te wachten toen we beneden kwamen, en we gaan naar het vliegveld met nog genoeg tijd over. Uw personeel was zeer behulpzaam de paar keer dat ik contact opnam met vragen, en ik ben over het algemeen zeer tevreden over de service.

Taxi Vergunning Aanvragen

A-Taxi Antwerpen

Groenendaallaan 103, 2170 Antwerpen
03 283 83 93
Click here to learn more

Heel erg bedankt voor de moeite die je voor ons hebt gedaan. Het was zo comfortabel en veilig voor ons. Ik zal u ten zeerste aanbevelen als iemand vanuit Turkije naar Praag gaat Groetjes Hasan ASIGLI Gepost op 30/10/2012 Hallo, we willen uw bedrijf hartelijk bedanken voor de uitstekende taxidienst waar we onlangs gebruik van hebben gemaakt.

Haar naam was Monica en ze vertelde zo inspirerende verhalen over uw stad. Ze was zeer behulpzaam en had tijd voor ons allemaal als we extra advies wilden (taxi breda). Met vriendelijke groet, Pirjo Tuominen met 3 andere Finse dames geplaatst op 14/10/2012 Heel erg bedankt!!! Het was een groot genoegen om met uw bedrijf zaken te doen! Ik zal jullie aan al mijn vrienden aanraden en ik zal zelf jullie service nemen zodra ik in Prauge ben! Marina geplaatst op 13/10/2012 Ik wil je bedanken voor de geweldige service.

Hij was een kenner van de Tsjechische geschiedenis en de actualiteit. Monika was onze gids voor de wandeltocht. Ze was erg plezierig en volledig op de hoogte van elke vraag die haar gesteld werd. Altijd prettig met wat luchtige kwinkslagen ertussen. Ik was erg onder de indruk. Mijn vrouw vond dit bedrijf en boekte haar diensten (Taxi Aartselaar).

Het andere hoogtepunt was Monika onze gids op de gratis wandeling die jullie aanboden, ze was een uitstekende gids en we hebben zoveel meer van haar geleerd dan we in welke gids dan ook zouden kunnen lezen, 2 duimen omhoog voor Monika, wat een lieve, goed geïnformeerde meid. Julie Brennan geplaatst op 2/10/2012 Hallo, gewoonlijk doe ik niet mee aan getuigenissen, maar deze keer moet ik u bedanken.

Ik heb veel steden in Europa bezocht en ik heb geen bedrijf als het uwe gevonden. Uw antwoorden worden onmiddellijk per e-mail en sms verzonden. Uw chauffeurs zijn beleefd en op tijd. Uw gratis boekje met wat geschiedenis en veel tips over Praag is uitstekend. taxi knokke tarief. En wat te zeggen over uw GRATIS rondleiding; onze gids, Ross, sprak uitstekend Engels, was zeer deskundig en telde zijn minuten niet om een stel toeristen kwijt te raken.

Taxi Maaseik

Geweldige service, zou het zeker aanbevelen. gepost op 26/9/2012 Geachte heer/mevrouw, ik wil u graag vertellen hoezeer mijn man en ik onder de indruk waren van uw service tijdens onze recente reis naar Praag. We hadden onze vlucht uit Londen gemist, maar het was gemakkelijk om uw kantoor te bellen om de chauffeur te laten weten dat we op een latere vlucht zouden zijn.

Hij voorzag ons van uw nuttige gids en kaart en gaf ons ook informatie over waar we de meest populaire toeristische bezienswaardigheden konden vinden. Dezelfde chauffeur haalde ons prompt op van ons hotel voor onze terugvlucht op 7 september. We konden niets aanmerken op de service en zullen uw bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.

Latest Posts

Kinesist Blanden

Published Jun 21, 24
6 min read

Dokkeaw Thaise Massage

Published Jun 19, 24
8 min read

Thaise Erotische Massage

Published Jun 19, 24
2 min read