Blog 1 -

Reda Tent

Published Dec 16, 22
6 min read

3 Persoons Tent Met Stahoogte

Bij Olijslagers Tentenverhuur in het Brabantse Schijndel hebben we de perfecte stretchtent ter verhuur voor uw feest of evenement. Door de open zijden krijgt de stretchtent een luxe en sfeervolle uitstraling. Het is de ware eyecatcher van uw evenement. Gaat u binnenkort trouwen en wilt u een mooie locatie in de buitenlucht creëren voor deze bijzondere dag? Of wilt u een bedrijfsfeest geven met een zonnig strandthema? Wat uw wensen ook zijn, Olijslagers Tentenverhuur heeft de juiste stretchtent door heel Noord-Brabant en daarbuiten te huur .

Naast kwaliteit van de verhuurde stretchtent bieden wij u graag een uitstekende service met een advies op maat - tent outdoor. Wilt u graag een buitenevenement organiseren maar houdt het grillige Nederlandse weer u tegen? Met een stretchtent van Olijslagers Tentenverhuur uit Noord-Brabant hoeft u zich niet druk te maken over regenbuien of te hoge zonkracht.

Om maatwerk te kunnen leveren, hebben we meerdere formaten van de stretchtent te huur: 10 x 20 meter 10 x 15 meter 10 x 12 meter 10 x 10. 5 meter 7. 5 x 10 meter 5 x 10. 5 meter 6 x 7. 5 meter 5 x 7. 5 meter De houten palen en kwalitatieve doeken zijn flexibel te plaatsen, zodat deze altijd bij uw locatie zullen passen.Wij hebben tenten voor stijlvol kamperen tijdens bedrijfsevenementen, bruiloften of andere events. Of huur bij ons een luxe stretchtent voor uw bruiloft of feest, ook kunnen wij de aankleding / meubels / horeca verzorgen - tent outdoor.

Wij bouwen al onze tenten zelf op en af. Dit zit in de huurprijs inbegrepen. Zijn de op- en afbouwkosten inbegrepen in de prijs? Ja, alle prijzen zijn inclusief op- en afbouw tenzij expliciet anders vermeld. Kunnen wij meehelpen met op- en afbouw? Bij sommige tenten is het mogelijk dat er assistentie kan worden geboden bij op- en afbouw - Stretchtent met zijwanden.

Tent KampeerInformeer naar de mogelijkheden - Stretchtent huren. Rekenen jullie transportkosten? De transportkosten worden per kilometer berekend en zijn afhankelijk van diverse factoren. Deze worden vooraf berekend op basis van de locatie van het evenement en het materieel dat wij voor de opbouw van de tenten moeten inzetten. Moet een tent altijd verankerd worden met haringen? Of dit mogelijk is, hangt af van het type tent.

Hoe zijn jullie tenten verhuurprijzen opgebouwd? De kosten voor het huren van tenten zijn gebaseerd op 1 week huur. Het maakt daarbij niet uit of u de tent voor 1 dag gebruikt of bijvoorbeeld 5 dagen. Voldoen jullie tenten aan alle veiligheidseisen? Al onze tenten voldoen aan de Europese vastgestelde brand- en veiligheidseisen en zijn voorzien van een tentboek - tent outdoor.

De gemeente kan om een tentboek vragen. Neem hiervoor contact met ons op. Kunnen jullie mij een prijslijst sturen? Wij werken niet met prijslijsten. Wij maken graag een prijsofferte voor u toegesneden op uw evenement en uw wensen. Kan er verlichting of decoratie in de tenten opgehangen worden? Ja dat is mogelijk.

Vraag ons naar de specificaties. Bestaan er normen of regels m. b.t - tent outdoor. vluchtwegen in een tent waar wij rekening mee moeten houden? Ja die zijn er. Deze staan vermeld in de NEN 8020-41 (brand)veiligheid van tenten. Bestaan er normen of regels voor constructie veiligheid van tenten? Jazeker! EN 13782 Tijdelijke constructies – Tenten – Veiligheid Wat is het verschil tussen een vlondervloer en een systeemvloer? Vlondervloeren volgen het terrein waarop ze gelegd worden.

Grote oneffenheden kunnen niet worden opgevangen met dit type vloer - Stretchtent bedrijfsfeest. Systeemvloeren zijn robuuster en kunnen waterpas worden gelegd. Oneffenheden in de ondergrond zijn daarbij geen probleem - tent outdoor.

20 Person 5 Room Tent

Bent u op zoek naar een unieke overkapping voor uw evenement? Kies dan voor een stretchtent - tent outdoor. Stretchtenten zijn waterdicht en er zijn vele opbouwmogelijkheden. Tentvision is een complete speler op het gebied van verhuur en verkoop van stretchtenten. Wij verzorgen samen met onze partners op het gebied van catering, verlichting en inrichting van de tent, uw evenement van start tot finish.

We willen ervoor zorgen dat we een exclusieve setting creëren. Tentvision verhuurt verschillende soorten stretchtenten zoals stretchdoeken, flextenten, spantenten, bedoeïenen tenten en feesttenten. Goede service en kwaliteit. Persoonlijk contact en aandacht, wij komen altijd zelf bij u langs. Oog voor detail, passie voor ons werk. Wij leveren onze tenten in zowel Nederland, België, Duitsland en Noord-Frankrijk.

Wij creëren een exclusieve setting voor uw evenement. Mogelijkheid tot kopen van uw gehuurde stretchtent. Kennis van de nieuwste technieken op het gebied van tenten.

De mogelijkheden zijn legio. Kies je bijvoorbeeld voor een open voorzijde en een gesloten achterzijde, creëer je een bedoeïenentent. Ideaal voor als je een buffet wilt opstellen of meer intimiteit wilt creëren. Of kies voor een volledig open constructie ofwel een, waar je gasten gezellig in- en uitlopen. tent outdoor. De maten van de taupekleurige stretchtent bedragen ongeveer 8x10 meter en het hoogste punt is 4 meter.

De palen worden met lange, stevige haringen verankerd in de grond. Daarmee is de tent bestand tegen de meeste Hollandse weer- en windtypen. De veelzijdigheid van de luxe biedt oneindig veel mogelijkheden, waardoor je het kunt aanpassen op elke gelegenheid, elke sfeer en elke wens (tent outdoor). Ga dus lekker los in je creativiteit! Laat ons zien welke vorm jij in gedachten hebt en wij laten jou zien welke varianten van de stretchtent te huur zijn.

Trampoline Tent

Wij bouwen het op en breken deze naderhand weer af. Naast de verhuur van stretchtenten, verhuren we ook andere toebehoren. Die boek je gemakkelijk tegelijkertijd in een reservering. Zo houd jij je handen vrij voor alle andere zaken die geregeld moeten worden voor jouw feest of evenement. Het huren van een stretchtent is een veilige keuze: ten eerste omdat de tent 100% gegarandeerd waterdicht is.

Organiseer jij een evenement en zoek je een weerbestendige oplossing waarmee jij je gasten gastvrij ontvangt en waar zij in alle rust een drankje en/of hapje kunnen gebruiken? Of ben je op zoek naar een tent met een stijlvolle, elegante uitstraling die de bezoeker uitnodigt je producten te bewonderen? De stretchtent maakt het allemaal mogelijk. tent outdoor.Bent u op zoek naar een stretchtent om te gebruiken als accommodatie tijdens uw event? Wanneer u voor uw event een stretchtent huurt bij Intersettle verzekert u zich van een veelzijdig onderkomen voor uw gasten. De unieke accommodatie is bijvoorbeeld geschikt voor een festival, bruiloft of zakelijk event. Omdat de tent gemaakt is van een elastische stof en Eucalyptus houten palen, kan elke gewenste vorm gemaakt worden.

Bij Intersettle kunt u een stretchtent huren voor uw event als decoratie om grote ruimtes intiem en persoonlijk te maken, als volledige accommodatie of als overkapping. De mogelijkheden zijn eindeloos. Als u vragen over de stretchtent en wat Intersettle voor u kan betekenen, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Onze ervaren medewerkers kijken graag samen met u welke stretchtent het beste past bij uw event, de locatie en uw wensen. Maar ook voor de verder aankleding van de accommodatie kunt bij ons terecht. Voor stretchtent verhuur voor uw event kunt u rekenen op het partnership van Intersettle. Als specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties is er geen wereld die wij niet kennen.

Navigation

Home

Latest Posts

Zigbee Alarmsysteem

Published May 28, 23
9 min read