Blog 1 -
 Schildklier Ogen  thumbnail

Schildklier Ogen

Published Sep 18, 23
10 min read

Pfeiffer SchildklierHij heeft zich gespecialiseerd in B12 tekorten en legt uit dat voor een goed resultaat 2 soorten B12 nodig zijn: Methylcobalamine en Adenosylcobalamine. Wat een geluk dat deze combinatie in Nederland verkrijgbaar is bij Sana, Core/Vitamineb12nu. nl Ongeveer een maand nadat ik hiermee begon, verdween de vermoeidheid. En ook dat wattige gevoel in mijn voeten verdween al heel snel na de inname van Sana, Core B12.

En ook de somberheid is niet meer terug gekomen. Ik voel me weer prima en heel gelukkig natuurlijk. Het is op deze leeftijd verleidelijk om maar te denken: ‘Och, de ouderdom, niets meer aan te doen’. Maar dat is dus lang niet altijd zo..” (46 jaar) uit BelgiëJuni 2015 "Ik ben nu 46 jaar.

Maar dat hielp niet (te snel werkende schildklier en voeding). Ik ging naar mijn huisarts en die zei: “Ik weet niet wat het is”. Toen ging ik naar een orthomoleculaire arts en die trok bloed. Die vertelde me dat het neuropathie was en dat ik vitamine B12 moest slikken. Dit kon wel kloppen want mijn oom is gestorven aan neuropathie in 2000

Ik betwijfel dat ten zeerste. Ik begon dan met Cyanocobalamine B12 te nemen omdat die vorm in België gebruikelijk is. Het hielp niet. antistoffen schildklier symptomen. Het werd erger, ik kreeg steken in handen en voeten en werd er ’s nachts wakker van. Toen las ik het boek van Hans Reynen uit Deurne en bezocht ik de website vitamineb12nu

Ook heb ik Hans Reynen gecontacteerd en die vertelde me dat ik mocht stoppen met het nemen van vitamine B12. Aangezien vitamine B12 voor mij een “life-saver” is, heb ik beslist niet te stoppen. Ik ben psycholoog in België en heb dit aan een cliënt van mij aangeraden die psychosen had; haar visuele hallucinaties zijn al weg, ze heeft nog enkel last van auditieve hallucinaties zo af en toe.

Ik ben er zeker van dat je met vitamine B12 heel wat fysische en psychische problemen kan oplossen”. (69 jaar) uit Dronten, Juni 2015 "Na een duistere periode van veel lichamelijk ongemak, wat tevens mijn geestelijke gesteldheid niet ten goede kwam, verkreeg ik weer licht in deze duisternis door een ontmoeting met mevr.

Maca Bijwerkingen Schildklier

Het viel haar direct al op hoe slecht dat ik er uit zag en na een verkennend gesprek wees zij mij op de invloed van natuur-voedingssupplementen B12 op lichaam en geest. Ik had al verschillende aanslagen op mijn lichamelijk welzijn te verwerken gehad en gebruikte daarvoor verschillende medicaties, voorgeschreven door verschillende specialisten ieder op hun eigen vakgebied.

v. dagelijks een medicijn ter voorkoming van prostaattumoren en daarnaast dagelijks medicijnen ter behandeling van mijn osteoporose en artrose. Al die medicijnen hadden op mij vervelende bijwerkingen. Bij het gebruik van het prostaatmiddel ontstond er een heuse verandering in mijn hormonenhuishouding, wat psychische belasting tot gevolg had. Ook de verschillende middelen die ik voor mijn osteoporose en artrose moest innemen hadden grote invloed op mijn dagelijks functioneren en welzijn.

De waarden ferritine bleken onrustbarend hoog en zonder aderlatingen niet beheersbaar (schildklier test online). Doch dat had ook geen blijvend beoogd resultaat en ik moest horen dat ik mij nader moest bezien over de restwaarde van leven en hoe daar verder invulling aan te geven. Ik raakte zowel geestelijk als lichamelijk totaal uitgeput en zelfs als ik voedsel tot mij nam voelde ik mij al erg moe worden

Toen in die duistere periode verscheen er een engel aan mij in de gedaante van Neli Costa e Silva (althans voor mij was zij een reddende engel) en wel op die dag dat ik was opgenomen in het ziekenhuis vanwege een nieuwe heup-operatie. Vrienden van mijn dochter hadden Neli verzocht om mij een bloemetje te brengen in het ziekenhuis.

Doch zoals vaak in het leven zijn sommige dingen gewoon voorbestemd en zeker in dit geval. Tijdens deze eerste kennismaking bemerkte Neli gelijk mijn wankele gezondheid en kreeg zij van mij mijn medische historie te horen. De goede click tussen ons beiden vanaf het eerste moment zette zich voort tijdens enkele vervolgbezoeken van haar tijdens mijn resterend verblijf in het ziekenhuis.

Gelijktijdig ben ik toen ook gestopt met de medicatie die ik gebruikte voor mijn osteoporose en voor beheersing van mijn prostaat. Ik merkte al in een vroeg stadium dat er zich in mijn lichaam allerlei veranderingen voltrokken - leptine schildklier. Zo kreeg ik last van pijnlijke liezen en vooral van mijn onderbenen. En dan heel vaak als mijn lichaam zich in rust bevond

Trage Schildklier Forum

Vraagstelling aan Neli leerde me dat het ongiftingproces van de B 12 er voor zorgde dat alle kwade stoffen uit het lichaam werden verwijderd om het lichaam zo doende te reinigen, dat het gebruik van de B 12 tot resultaat zou leiden. Ondanks dat het ontgiftigingproces enige tijd zou duren, voelde ik mij toch al in een vroeg stadium heel wat beter van lichaam en geest dan voorheen.

De massages en heling werkten heel ontspannend en nivelleerden de bijwerkingen van de ontgiftiging. Een weldaad voor lichaam en geest! Daarnaast adviseerde Neli mij om i - vitiligo oorzaak schildklier. v.m. mijn hemochromatose in contact te gaan met een haar bekende internist die ook gespecialiseerd was in stapelingsziekten. Deze internist vond het een hele uitdaging om, gezien de levensbedreigende aard van mijn ijzerstapeling, met mij aan de slag te gaan

Costa e Silva door zou gaan. Woorden van dezelfde strekking bezigde mijn huisarts. Nu is het wel zo dat men in de reguleerde geneeskunde uiterst sceptisch staat tegenover natuurgeneeskunde. Dat wordt voornamelijk gevoed door de onbekendheid met natuurlijke medicatie van artsen en specialisten, die zich uitsluitend bezig houden met hun eigen vakbekwaamheden.

Ik zal dat zeer kritisch verder blijvend aanschouwen. Voor mij is het persoonlijk de som van natuurlijke “medicatie” en overdracht op de menselijke geest! Momenteel voel ik mij als herboren. Voel mij schoon van lichaam en geest! Ik ben al weer geruime tijd 2x per week enige uurtjes actief in een Medisch Fitnesscentrum en mijn conditie is beter dan ooit.

Haar kennis was (en is) voor mij als een nieuwe weg die ik ben ingegaan en die mij met diepe dankbaarheid vervult! Via haar leerde ik de supplementen B 12 kennen alsmede andere vormen van natuurgeneeswijze - bloedwaarden schildklier. Mijn leven is medisch gezien nu weer op het “goede spoor” beland en ik ervaar elke dag opnieuw als een geschenk! De B12 vitamine en de support van Neli en Wanderley hebben er toe herleid dat ik opnieuw mijn leven koester als weleer en tevens een diepe dankbaarheid dat ik komende vanuit het duister dat licht mocht ervaren waar ik nu elke dag hernieuwd van geniet! Als het ware wedergeboren! Neli Costa e Silva status HBO therapeute aangesloten bij Vbag, MG lab enwww

Ineerste instantie sloeg ik er geen acht op, maar het werd erger. Ze had nogal veel stress van school. Het is sowieso een kind dat erg stressgevoelig is. Ben het internet opgegaan en kwam voorzichtig tot de conclusie dat het vitiligo moest zijn (heesheid schildklier). Afspraak gemaakt met de huisarts, toen naar het ziekenhuis, waar we te horen kregen dat het misschien vitiligo was

Schildklier Medicijn Euthyrox

Het zat me niet lekker. Ik wist eigenlijk al dat het vitiligo was en heb een second opinion aangevraagd bij een Huidkliniek. Daar werd mijn vermoeden meteen bevestigd en kregen we ook de boodschap dat er niet zo heel veel aan te doen was, behalve dan lichttherapie. Een van de eerste vragen die de huidarts stelde, was: 'Komt er vitamine B12 tekort in uw familie voor?' Toen ging er bij mij gelijk een alarmbel rinkelen.

Haar huisarts nam haar niet al te serieus toen ze met al haar klachten kwam en getest werd op B12. Was bij haar wel laag, maar niet alarmerend totdat mijn zus zelf op onderzoek uitging en bij jullie site uitkwam. Powerpakket bestelt en met succes. Ze voelt zich herboren! Dus ik ben ook maar eens gaan kijken op jullie site en Bo gebeld en zag daar dat vitiligo ook een symptoom kan zijn van een B12 tekort.

Toen nog verder gezocht op internet en ik vond artikelen over lichttherapie bij vitiligopatiënten in combinatie met het slikken van vitamine B12 en vitamine C. koude handen en voeten schildklier. Aangezien er verder geen remedie is, voor deze huidziekte, heb ik gelijk het powerpakket besteld voor mijn dochter en een maand later is ze begonnen met de lichttherapie

De arts zei dat ze normaal gesproken dit soort resultaten pas zien na een jaar van lichttherapie! Haar pigment komt weer terug! Echt een fantastisch resultaat. Nu kan ik natuurlijk niet bewijzen dat het door de B12 komt, maar mijn gevoel zegt dat het wel zo is, want ook haar andere klachten zijn verdwenen! We vinden ook dat ze een stuk relaxter geworden is.

Het hele gezin doet mee!” 46 jaar, Mei 2015 "Ik begon vorig jaar rond september steeds slechter te slapen. Ook begon ik te piekeren over het leven en wat er allemaal nog gaat komen voor ellende (ouders die dood gaan o. a.) Ik zag alles negatief, had nergens geen zin meer in en zag overal tegenop.

Ik had ook vaak last van aften en ik was niet meer stressbestendig en kreeg hierdoor weer dwangklachten waardoor ik nog depressiever werd dan ik al was. Ook mijn hoog gevoeligheid speelde een grote rol voelde ik. Depersonalisatie daar had ik ook erge last van, net of je niet in je eigen lichaam zit en woordvindproblemen en met dubbele tong praten.

Schildklier Normaalwaarden

Ik heb het powerdosering B12 via jullie bekomen en sinds een paar weken merk ik langzaam wat positieve veranderingen: Ik voel me weer meer mezelf, ben bewuster; slapen gaat iets beter, het piekeren is stukken minder en ook de moeheid is minder geworden (schildklier huiduitslag). Alleen de hartkloppingen zijn nog niet geheel verdwenen

Ik ben benieuwd hoe het dan gaat”. uit Eindhoven, April 2015 "Ik vind het best moeilijk om je te schrijven hoe het met mij gaat, omdat ik het nog steeds bijna niet kan geloven wat B12 voor mij heeft gedaan. Ik moet meteen dan huilen (zoals nu) omdat het zo ontroerend en emotioneel is.

Maar het bouwt zich op en nu durf ik het, het gaat niet meer weg! In zo'n korte tijd, na zoveel jaren malaise! Ik had jarenlang last van een zware burn-out met uiteenlopende klachten. Ik schaam mij bijna om ze op te noemen, gek genoeg voel je je een soort outcast (of ‘loser’) als je dit overkomt.

Mensen durven er niet echt naar te vragen of naar te luisteren is mij opgevallen. Het wordt stil. Je verkeert een tijd in een soort niemandsland. Afgesloten van het sociale leven en bent ternauwernood aan het overleven op je kleine eilandje. Je leeft, maar ook niet echt. Alles wat ik opgebouwd had, een mooi netwerk aan vrienden en gelijkgestemden, is afgebrokkeld, want niemand heeft ooit meer iets echt van mij gehoord, want ik was er niet meer echt.

De laatste tijd begon dat te doven. Ik wilde van kinds af aan geen vlees eten (mijn ouders wel), ben hooggevoelig, was aan de pil en na de geboorte van mijn zoontje in 2009 verhoogde mijn stress-niveau zich ernstig doordat hij anderhalf jaar lang bijna niet sliep (ik dus ook niet) en ik door een scheiding ging.

Daarnaast is er iemand in mijn familie overleden aan een te laat ontdekt B12 tekort en komt dementie en hooggevoeligheid veel voor in mijn familie. bult op schildklier. Toen ik die puzzelstukjes bij elkaar legde, wist ik dat ik de hoog gedoseerde zuigtabletten van jullie moest gaan gebruiken om beter te worden. Een jaar eerder ging het al iets beter met mij door paleo te gaan eten (oervoeding), dus door o

Schildklier Koude Handen

Gevoelige mensen worden er zoveel krachtiger en weerbaarder door. Wat een ontroering! En tegelijkertijd verbazing, dat het in Nederland zo slecht erkend wordt en onderzocht wordt met verkeerde maatstaven. dikke schildklier. Ik hoop dat de oplossing van Dr. Hans Reijnen snel door een groot publiek erkend gaat worden zodat velen (want die zijn er!) een veel betere levenskwaliteit kunnen krijgen door deze Koning van de vitaminen weer aan hun lichaam te geven

Latest Posts

Kinesist Blanden

Published Jun 21, 24
6 min read

Dokkeaw Thaise Massage

Published Jun 19, 24
8 min read

Thaise Erotische Massage

Published Jun 19, 24
2 min read